Hoe werkt vingerreflexologie

De vingertoppen zijn het eerste communicatiemiddel met de buitenwereld en zijn rechtstreeks verbonden met dat deel van je brein, dat er voor zorgt hoe je met emoties omgaat. Middels een vingerreflexbehandeling ontstaat er een verbetering in het emotioneel deel van het brein. Er komt rust in het brein en het energietekort in het lichaam wordt aangevuld.
Op deze wijze kunnen geestelijke en/of lichamelijke klachten beter worden aangepakt. Door je herinnering op een gebeurtenis uit het verleden een andere wending te geven, wordt het heden direct anders ervaren.
Dit zorgt voor een verbeterde gezondheid, meer helderheid in het hoofd en een verbeterde energiehuishouding.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.