Doorbreek patronen en leef je droom!

Patronen, we hebben ze allemaal. Er is niets mits met patronen als je daar zelf gelukkig mee bent. Echter, als deze patronen je belemmeren in het leven dat je graag wilt leiden dan is het raadzaam om actie te  ondernemen.  Als je jezelf vaak hoort zeggen:

  • Dat overkomt mij altijd,
  • Heb ik weer,
  • Ik wist al dat het zo zou lopen,
  • Ik ben het gewend,
  • Ik weet niet beter,
  • Ik heb er mee leren leven,
  • Ik heb het geaccepteerd,
  • Het lukt toch niet,
  • ………

Tuurlijk zijn er externe factoren die je beperken. Maar over het algemeen zijn het de interne factoren die jou echt belemmeren.

In het verleden heb je gebeurtenissen meegemaakt van waaruit je onbewust reageert op huidige gebeurtenissen. En dit onbewuste proces zorgt ervoor dat je niet verder komt en er dingen in je leven gebeuren, die altijd gebeuren.  Hierdoor lukt het je niet om bijvoorbeeld: te stoppen met roken, af te vallen, de juiste partner tegen te komen, het vinden van werk of  je dromen te verwezenlijken.