Hoe is de verhouding tot jouw ring-middel-wijsvinger?

A: Is je ringvinger langer dan je wijsvinger? Dan ben je een mooie verschijning, ben je charmant en onweerstaanbaar voor anderen. Je bent meer agressief dan gemiddeld en neemt graag risico’s. Uit onderzoek is gebleken dat mensen met lange ringvingers meer geld verdienen dan mensen met kortere ringvingers.

B: Zijn je ring- en wijsvinger even lang? Dan ben je liefdevol en wil je graag de vrede bewaren. Je voelt je ongemakkelijk bij conflicten en wilt iedereen te vriend houden. Je bent goed georganiseerd. Eerlijk, begripvol en verzorgend in relaties.

C: Is je wijsvinger langer dan je ringvinger? Dan heb je een grootzelfvertrouwen, vind jezelf geweldig en zelfs arrogant. Je houdt ervan om alleen te zijn en je vindt het niet leuk als je wordt gestoord in je vrije tijd. Je neemt vaak niet de 1e stap mbt relaties en je vindt het fijn als je wordt gewaardeerd.